Странице

09.10.2012.

Nagradna igra povodom 400-tog lajka facebook stranice Design by Wendy

Od danas do petka na stranici Design by Wendy https://www.facebook.com/Design.by.Wendy.Belgrade ću objavljivati po jednu fotografiju novih kreacija. Fotografije koje učestvuju u nagradnoj igri biće posebno obeležene kao "Nagradna igra".

Kako se učestvuje u nagradnoj igri:

1. Lajkujte kreaciju koja vam se sviđa.


2. Stavite komentar (lajk bez komentara se ne računa kao učešće, jer treba razgraničiti one koji su samo lajkovali i one koji žele da učestvuju u nagradnoj igri)

3. Dozvoljeno je lajkovati i više predmeta.

4. Nagradna igra se završava 400 lajkom stranice.

5. Kreacija koja bude imala najviše komentara biće dodeljena srećnom dobitniku.

Troškove preuzimanja nagrade snosi dobitnik.


Izvlačenje dobitnika

Kada stranica dobije i 400. lajk glasanje prestaje, a svi komentari koji budu stigli do tog trenutka biće uračunati kao jedan tiket. Predmet koji u tom trenutku bude imao najviše komentara biće dodeljen srećnom dobitniku.

Kako se izvlači dobitnik?

Svaki komentar će dobiti po jedan broj, redom kako je postavljen (od 1 do x), s tim da jednoj osobi može biti dodeljen samo jedan broj, kako bi svi imali podjednake šanse. Brojevi će biti ispisani na papirićima, presavijeni i stavljeni u kutiju, a onda će biti izvučen jedan dobitni broj. Ime dobitnika će biti objavljeno na stranici, a ukoliko je moguće, biće poslato i obaveštenje u privatnoj poruci.

Srećni dobitnik treba da se javi u roku od 5 dana od izvlačenja kako bi se utvrdili detalji oko preuzimanja poklona. Ukoliko ne dođe do dogovora ni 7 dana nakon izvlačenja nagrade, izvlačenje će biti ponovljeno. U Beogradu je moguće lično preuzimanje nagrade.Prve dve kreacije koje učestvuju u nagradnoj igri.